tirsdag den 12. marts 2013

Nu også i rund.

Jeg er gået helt agurk i grydelapper, først et par i strik og nu gud hjælpe mig et par der er hæklet. (under ingen omstændigheder kunne det lade sig gøre uden god hjælp fra denne skønne kvindes)

Der er jo lidt lang tid til jul, så jeg syntes at min mor skulle ha dem så derfor: Til mor fra Pia 41 år. Det føles lidt som at give en gave fra børnehaven for den ene grydelap er lidt mindre end den anden, men en gang mor altid mor:O)

Heldigvis er hun den dejligste mor, som også har sagt ja til at passe hunden et par dage her midt vores rør helvede og det var Kila glad for.

8 kommentarer:

 1. Hihi Pia, jeg sidder her og klukker foran skærmen :-) hvor er det dejligt at ens mødre (ALTID)synes det man laver er det skønneste i verden (eller ihvertfald lader som om). Jeg er sikker på hun bliver stolt af dig!!

  SvarSlet
 2. Du har ret;O) Stolt det er hun og jeg tror også at hun vil bruge dem. Hun hang dem op mens jeg var der. Nu er det mig der sidder og smiler bredt det var ligesom da jeg var lille: se mor jeg har en tegning med hjem og vupti op på køleren kom den:O))

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke taget grydelapperne ned igen, de er blevet brygt til aften, og jeg er RIGTIG glad for dem. Kila har det godt.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, nu håber jeg de kan holde varmen. Her er så stille, det er meget underligt at være hjemme og hun ikke er her. Jeg håber I får gået nogle gode turer.
   Stort knus

   Slet
 4. Hvad er der galt med Jeres rør?
  Fine lapper. Du er dygtig, Pia. Dygtig pige;-))
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare gamle, så alle rør i køkken og på badeværelse skal skiftes. Så vi har bad og wc i gården (det er lidt koldt her i dag:))
   Tak, og Kate hvis jeg kan, kan du også. Det ville være så hyggeligt hvis du kunne komme hjem til Rikke næste gang d.10.

   Slet
 5. Hun ser sgu også lidt beklemt ud, den kære hund, så det er godt, at hun har kunnet søge tilflugt hos mormor:-)
  Så flot hæklet, Pia, jeg må simpelthen også op på den hæklehest!
  Vi SKAL altså snart kreahygge igen. Knus K

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep 2 ting hun ikke kan li' er gemmen træk og håndværker der løber ud og ind, så lidt hos mormor i denne uge og i sommerhuset i næste, hvis jeg kan få det hele til at passe.
   Vi laver da en hækle dag næste gang, sender dig lige nogle datoer.
   Knus Pia

   Slet