onsdag den 19. februar 2014

Februar udfordringer.

Jeg vil starte bagfra med mine udfordringer, her i februar. Den sidste og den bedste er helt klart at brodere min lille bille på min cardigan.

For en lille uge siden +- var jeg på tryk/broderi kursus, det tog lidt tid før jeg kunne tage mig sammen til at trykke på min nye cardigan, nu ville jeg ønske at det var det første jeg havde gjort for hold da op hvor er den blevet fin. (hvis jeg lige selv skal sige det;O)

Ikke helt nemt at tage et billede, når vejret bare er gråt, når der kommer bare et nyt når solen skinner.

Man skulle jo have alt muligt stof og papir med som man kunne trykke på, grundet en anden udfordring havde jeg ikke fået købt så meget ind, glemte et par meter hør hjemme, så gode råd var dyre. Heldigvis var Astrid godt udstyret og ville gerne bytte med et stykke dejligt gråt (lige som jeg elsker) stof, hun ved dog ikke helt hvad det er hun har bytte med for den er først nu på vej, men jeg håber den falder i smag.

Ang. smag var det ikke helt nemt at vælge hvilke farver jeg skulle bruge på min cardigan. Jeg started med støvet grønne og blå, Karen Marie puffede mig ud over kanten med at smide en koral med i og den er jeg vildt glad for, hun kan sgu se noget vi (læs mig) ikke kan.

Det blev dog kun til de støvet blå og koral, da det andet blev til noget rod, så den har nu været blandet, grøn og tilsidst blå og det bliver den ved med.


Februar's første udfordring troede jeg skulle være en taske, men nej, det blev til en omgang Roskildesyge, så alt blev vendt op og ned, toiletrulleholderen kom dog op. Og i morgen starter jeg på den rigtige Februar udfordring.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet skøn! Farverne passer bare rigtig godt og du har fået en god balance i den. Jeg har det med, at den ene ende bliver lidt tung. Jeg smækker også en ny bille på bloggen senere, så kan du se, hvad jeg mener. :)
  Og jeg GLÆDER mig til at modtage pakken. :D
  Ha' en skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det tog lidt tid, men jeg syntes det var det hele værd. Jeg har set dine 2 biller og jeg syntes at de er fantastiske.
   Jeg håber bytte-pakken falder i god jord.

   Slet
 2. Altså hvor fedt at se din smukke cardigan, med det fantastiske tryk og broderi! Virkelig blevet flot!

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Med god vejledning kommer man meget langt, jeg syntes at det var lidt svært med strikken og glæder mig til at kaste mig over den "faste" bille.
   Tak for de fine ord og tak for sidst, jeg klar på tryk og broder 2.
   Kh Pia

   Slet
 3. Den er så flot Pia. Virkelig skøn. Nu glæder jeg mig endnu mere til det bliver min tur til sommer 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, bare vent jeg er allerede misundelig på at du skal af sted:O)
   Det er super fantastisk og vildt lærerigt, bare synd at der i løbet af den weekend ikke sådan lige pludselig kom to søndage, jeg kunne godt have brugt en til.

   Slet
  2. Til sommer er det tirsdag og onsdag og så skal jeg lige arbejde to dage inden jeg får sommerferie. Nøj, hvor jeg glæder mig.
   Håber du er frisk igen. God weekend.

   Slet
 4. Den cardigan er blevet super skøn. Jeg er helt vild med motivet og stilen. Mon ikke den bliver et hit. Det ville den være blevet hvis den var min ;o)
  Håber du har det godt. Knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du kan tro at den er et hit, surt at jeg ikke tog lidt flere med.
   Men så er det godt at jeg snart er færdig med puden og har en anden i vente !0)
   Jeg er heldigvis oven på igen, men sikken en tur. Knus Pia

   Slet