tirsdag den 9. september 2014

Loppefund eller hvad?

Weekendens loppefund byd på en stol, ikke fordi vi manglede en, jeg kunne bare ikke leve uden den.

Så nu står den i hyggehjørnet og venter på mig og en god bog.

Efteråret kommer nærmere og lys tændes.

Jeg er lidt nysgerrige, kender ikke så meget til de der designstole, så hvis du mener at du kender den, må du da godt lige give lyd, ville være sjovt, hvis det virkelig var et fund.

7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke design kender, men hold k... Hvor er den flot!!!!! Må man spørge hvad du gav for den? ;-)

  SvarSlet
 2. Den er super fin - og en hyggelig krog du har fået lavet ;)

  SvarSlet
 3. Min numse skal også bare sidde godt, så er jeg glad, men det ville jo være sjovt, hvis nu det var den var noget.
  En flad plovmand måtte jeg af med og det er jeg nu godt tilfreds med.

  SvarSlet
 4. Jeg ejer den i sort - i en gyngestols version. Jeg er super glad for den!

  SvarSlet
 5. Det er en Illum Wikkelsø stol kan jeg fortælle dig :)

  SvarSlet
 6. Ja det er en Illum Wikkelsø, som Anne-Sofie skriver. På Lauritz.com sælges de for 1500-2000 kr. alt efter stand, så jeg tror du har gjort en god handel ;-)

  SvarSlet
 7. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

  SvarSlet