tirsdag den 11. marts 2014

Starten på noget nyt.Så går solen ned over endnu et forhold, nemlig mit og Moster Pips ... Vi er voksede fra hinanden, Moster Pips har været en vigtig del af mit liv i mange år, først som butik også som blog, men nu er det dog på tiden at jeg bare bliver Pips igen og finder inspiration andre steder.
                 Jeg forsvinder ikke helt, vil blive ved med at følge de blogs, der giver mig inspirationen og                                                        hvem ved en dag er lysten måske tilbage.

14 kommentarer:

 1. Åhhhh, Pia, jeg håber ikke du forsvinder helt fra blogverdenen :-) jeg har godtnok fået mange smil på læben af at læse dine sjove kommentarer og indlæg. Kh Mette

  SvarSlet
 2. Øv... Men jeg er altså glad for, at du ikke for forsvinder helt! Du har også lovet mig en krea-aften - det slipper du ikke for. :)
  Jeg håber, at du en dag får lyst til at blogge igen..
  Knus A

  SvarSlet
 3. øv da ;o(
  Kan man bare det ???
  nej, selvfølgelig skal du mærke efter og ta' den beslutning, som du finder rigtig og som passer til der hvor du er i livet. lige nu.
  Jeg har nydt at følge dig og haft stor glæde af dine ideer, og været taknemmelig for dine mange søde svar og hilsner.
  Jeg håber, at du finder tid og har lyst til at kigge forbi på min side engang imellem. Uden dig vil det føles tomt !
  Alt det bedste og held og lykke med det nye, kære "Moster Pip" ;o)
  knus og tak igen, Hanne

  SvarSlet
 4. Jeg går selv med de samme tanker, så jeg mandagens forstå dig. vil dog sige til dig at jeg lige som Mette virkelig har nydt dine kommentarer.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Kære alle 4
  Lige nu føler jeg ikke at jeg har så meget at give af og billeder af min daglige kop te (ligegyldigt hvor fantastisk den er ;)) er måske ikke så spændende at jeg vil dele den med jer hver dag eller bare en gang om ugen.
  Og jeg ved jo heller ikke om jeg kan holde mig væk, men jeg syntes at blogverden er blev lidt kedelig her på det sidste, selvfølgelig ikke jeres ha ha, så let slipper I ikke jeg vil klart holde et godt øje med jer.
  Kære Mette. Bare rolig, godt nok kommer jeg ikke på kursus hos dig til sommer, men jeg kommer klart igen og jeg har vel stadig en ide om at vi skal på kursus hos Thora.
  Og søde Hanne, jeg har vel stadig en kop kaffe til gode ( håber dog den kan byttes til en kop te?;))
  Kreative Astrid, du kan bande på at vi skal finde en kreaaften, jeg vender snart tilbage, for du er en fantastisk inspirations kilde.
  Det samme gælder dig Marie-Louise, skulle vi ikke snart finde en kreadag, jeg er lidt spændt på at høre om din papirsdag hos Pernille og christine.
  Stort kram og tak for jeres hyggelige ord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det skal vi. Desværre måtte jeg melde fra salonen der var ganske enkelt ikke overskud/ tid til det 😁

   Slet
 7. Kære Pia.
  Jeg forstår dig udemærket, men kommer helt sikkert til at savne din blog. Tiden er fløjet afsted og vi har slet ikke fundet en dag til krea hygge med min kære svigerinde, men jeg skal se hende imorgen og så vender vi tilbage med nogle datoer.
  Knus Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kristine, det er det der med at gå i stå, ikke have tid nok, ikke få lavet noget og meget andet, men jeg vil helt sikkert have tid til at lege med jer to.
   Kan i have en god dag.
   Knus Pia

   Slet
 8. Jeg har også lukket en blog, som jeg ikke synes passede mig længere.
  Nu har jeg åbnet en ny. Måske du heller ikke kan undvære det :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 9. Jeg savner det da, helt klart og jeg vil ikke udelukke en ny blog eller bare at forsætte, men indholdet ville nok blive ved med at være det samme.
  Vi må se, man ved aldrig;0))
  Kh Pia

  SvarSlet
 10. Jeg håber, at vi lige pludselig mødes til kreativ hygge, Pia. Det tror jeg, at vi gøt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være så hyggeligt, er ved at prøve at finde ud af noget med Marie-Louise, vi er bare ikke så hurtige;)) så hvem ved.

   Slet