søndag den 18. august 2013

Her er min...... Hvor er din?

Fiasko, det må man nok sige det var, da jeg for 20 minutter siden stak en nål i min nye lampe: i takt med at al luften gik ud af ballonen blev min lampe mere og mere deform, indtil at den lå som denne klump. Underlige lyde kom fra sofaen hvor min søn sad: Mor er det okay at grine???

Sådan skulle den have set ud, men jeg giver ikke op. Niks når de kære Svensker kan så kan jeg sgu også. Nu må jeg bare se om jeg kan genbruge nogle af dem, fandt ud af de ikke må være for tynde. Så op på hesten igen, kære Pia.

11 kommentarer:

 1. Øv, men godt at du ikke har mistet modet Pia:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. På ingen måde, op på hesten igen, skal bare lige ha indkøbt et lager af balloner.

   Slet
 2. Nej altså. Jeg kan godt forstå, at sønnike måtte fnise lidt. Men du skal nok lykkes, Pia:-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det så bare kun var sønnen, næææ både manden og svoger pr. Telefonen, men man får jo kun det skæg man selv sidder på:0))
   Og jeps du kan tro at det nok skal lykkes.
   Kæmpe knus, håber at alt er godt.

   Slet
 3. Ej det var synd, den så ellers virkelig fin ud inden den klaskede. Måske er tapetklister ikke så stærkt til at holde den, men ved ikke hvad man ellers kunne bruge.. En sukkerlage af en art måske. Håber det lykkes for dig næste gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber bare at den skal have et lag mere og ikke så mange at de tynde fine blonder og kig endelig med, det skal nok gå:0))

   Slet
 4. Nej - hvor ærgeligt, men herligt at sønnen fik et lille grin :-) Måske du skulle prøve med limlak ?

  SvarSlet
 5. Sønnen griner stadig;0))
  Ved bare om en limlak bliver gul med tiden? Tænkte på gulvlak, men det bliver jo gult så jeg prøver en gang til med tapetklister.

  SvarSlet
 6. Ja det lyder altså RET sjovt - specielt for dem som kiggede på. Jeg kom altså også til at grine af den sammensunkne lampe ;-) men mon ikke et lag mere hjælper? Og ja lak bliver gulligt så det duer ikke. Og så skal klisteret nok tørre natten over så det er knastørt???

  SvarSlet