lørdag den 28. juli 2012

Hvordan taber man sig 10 kilo og et stykke tand?

Man tager på Canyning ved Garda søen. De 2 første billeder har jeg lånt hos Canyon Advent, da vi desværre ikke havde karmera med.

Det er fantastisk. Vi fik en våddragt og sele på allesammen også var det bare afsted på en 2 timers tur. Starten var en lille gårtur i et lille vandløb med smeltevand fra bjergene (10-13 grader)Derefter "gik" vi ind i en hule i bjerget også stod den på hop fra vandfald, bare et lille et ca. 5 meter oppe direkte ned i en sø.

Så skulle vi rapelle 3, 5 og 7 meter ned for tilsidst at slutte at blive hejst ned af et vandfald (som min mand der stod foran mig og kunne se ned sagde "kun" var 3 meter. LØGN det var så de omkring 30 meter)

Der var så lige en lille overraskelse tilsidst: Vi stod på en platform med udsigt over en sø. (kan ikke se hvor langt ned der er) Og vores instruktør sagde: så tager I tilløb og hopper ud over kanten........................... OK, mine grænser er flyttede, så 1 2 3 løb og hop, det var så et hop på de små 5-6 meter og klap sagde da mine kæber lukkede da jeg ramte vandet og slog et lille stykke tand af, men det var det hele værd.

Glemte jeg lige at sige at jeg har højdeskræk og en smule klaustrofobi! Det er MEGET svært at forklare, men jeg føler det som om at jeg har tabt 10 kilo mentalt (og et lille stykke tand :) og vundet en kæmpe sejer. Nu glæder det bare om at holde fast på denne skønne følelse.

6 kommentarer:

 1. Du er simpelthen for sej. Tænk at gennemføre sådanne udfordringer. Jeg er fuld af beundring.

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er I en cool familie. Det lyder helt vildt grænseoverskridende. Så fik du da smagt lidt på Robinson :-) Helt vilde billeder.
  Fortsat rigtig god ferie, Pia. I øvrigt smagte vinen fantastisk. Maja lavede et lille dyr ud af proppen, som blev efterladt i lejligheden i Berlin. Den syntes vi de næste gæster skulle have glæde af, men vinen, den drak vi selv :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Kære Pia, når du kan gennemføre sådan en tur kan du alt.
  Knus

  SvarSlet
 4. Kæreste Pia

  Du er for sej........

  Billederne taler for sig selv. Next stop Robinson, ikk!!!!

  SvarSlet
 5. Hej alle 5.
  Jeg må sku' tilstå at jeg er lidt stolt:)Lidt Robinson var der over det.
  Da jeg lige var hoppet i og skulle svømme over søen (i en grotte)og skulle holde fast på væggen siger Lars: prøv og se den fine SLANGE og ganske rigtigt, der lige ved min hånd hang der en slange (jeg tror at det var en anakonda, den var mindst 20 meter :))
  Næste stop: faldskærm udspring.

  SvarSlet