mandag den 2. juli 2012

Så røg ungerne....

Nu har de hængt der i 8 år, nu må de ned og op med mit nye kunstværk fra Viktor IV. Jeg er så glad for at det endelige lykkedes. Vi fik også et fint lille stillads op. Det havde jeg lige glemt, da jeg stod i morges og der stod en mand og kiggede ind (vi bor på 3.sal) CHOK.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med kunstværket. Og ikke tillykke med stilladset. Det har vi også prøvet, og det er bare ærgerligt - indtil det er væk, og man har flotte nye vinduer, der er tætte og til at vaske uden fare for at falde ned:-)
  Jeg skal forresten i sommerhuset - alene - i næste uge. Hvis jeg altså ikke får kolde fødder søndag aften, når Ole starter bilen og vender snuden mod Kbh!
  Knus til dig....

  SvarSlet
 2. Mange tak, jeg var ude og købe ramme i går, skulle vælge mellem sort og "sølv". Glad for at jeg tog "sølv". Ang.stilladset er vi nu ved at blive pakket ind som en julegave.
  God tur i sommerhuset, bare det var mig, det kan være at jeg kommer op et par dage og Lars kører frem og tilbage, så kan det være at Kila og jeg går en tur forbi:) til en lille kop the.
  Stort knus

  SvarSlet
 3. Lækkert med lidt forandring og chok med ham manden. Hi, hi.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker forandringer, men maling af vinduer er ikke en af dem:)
  Og manden, hvem ved jeg har ikke set ham siden.
  Jeg ved ikke hvad det siger om min figur i undertøj:))

  SvarSlet