torsdag den 13. september 2012

Liberty, tomater,London, druk og stoffer.

Min krea hjerne er helt i top lige nu, så i dag har den fået lidt hvile. Jeg har hyggede med en skøn tomat- glad-kvinde, som heldigvis havde for mange tomater og basilikum. Så haps det fik jeg lige med hjem.

Min S G. æske fik lige en make over med Liberty.

Datteren og jeg skal til London og jeg ved at hun kan farer vild i vores lejlighed. Så derfor skal hun ha' et med net med et map over London.

Lommetyve er der jo alle steder, så derfor syr jeg altid en strop, så kan jeg altid binde min pung fast og selv bruge min mange millioner. Nu går turen til forældremøde om druk, stoffer og røg. Fantastisk, det er lige det jeg ha' lyst;0) God aften til alle jer.

5 kommentarer:

 1. Det net er godt nok fint. Det bliver hun glad for. Har I fundet et godt hotel i London? Ihh I er heldige. Herhjemme sætter vi tæring efter næring. Lød meget godt, da vi aftalte det, men nu, hvor vi ikke skal til Berlin i efterårsferien klinger det lidt mere hult;-)) Skal nok bare fokusere på det faktum, at jeg er så heldig at få ferie;-))
  Knus

  SvarSlet
 2. Super fedt net!!

  Tak for kigget!
  Kig forbi min stof gavekort giveaway

  SvarSlet
 3. Hej Kate og Kirsti.
  Jo tak, jeg er nu ganske godt tilfreds og det er datteren også. Så nu håber jeg at hun kan finde vores hotel som ligger lige ved Paddington st. Og til mit forsvar: for jeg har desværre ikke ordet i min magt, som du jo har Kate ;)) Caroline fik jo turen og en koncert billet i konfirmationsgave, det er jo nu 1½ år siden, så jeg har gudskelov sparret lidt op og desværre må jeg jo ikke gå en skid, så sparrer man jo også penge. Jeg skal dog lige shoppe Liberty, det SKAL jeg bare.
  Åååh en dejlig efterårs tur i sommerhuset med æblekage og brændeovn er da skønt og for Søren da kvinde, du har dog lige været i Berlin. Som du selv siger fokus på at du har ferie.
  Nu er det godnat oven på et fantastisk forældremøde, der er jo også lige en stof giveaway jeg må kigge på:0)

  SvarSlet
 4. Super god idé med stroppen (til fastgørelse af pungen) i det flotte London-net!
  Én gang (sidst i 80'erne) fik min mand frarøvet sin pung med 4000,- kr. og alle personlige papirer (kørekort, sygesikringsbevis, creditcards etc.) i Paris... Så var dén ferie lissom ødelagt! Så det er rigtig godt at tage sine forholdsregler på det område.
  God weekend - og *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 5. Jo tak, ide'en kom også efter en tur til Rom med samme problem, det var heldigvis ikke så slemt.
  Go' weekend til dig:0)

  SvarSlet