mandag den 17. juni 2013

Noglen gange sidder du tilbage med lorten.

Og det gør jeg i dag, har fået svar på min MR eller det vil sige ingen svar for der var ikke noget særligt at se også sidder jeg der igen. Ingen svar og stadig smerter, det er så frustrerende ikke at vide noget.

Så nu har jeg afprøvet en ny og en gammel teknik: den nye at shoppe, har hørt at nogle bliver glade ved at shoppe starter med en nye elkedel. Og den gamle chokolade virker ikke, så den stopper jeg med igen...

Elkedelen virker ikke, så jeg nu prøve med noget andet: et par t-shirt og et nyt sæt undertøj (nu er det jo en pæn/kedlig ;O) blog så dette er alt I får at se)

Niks, selv om det hele var på udsalg får det ikke mit hjerte til at banke af glæde. Jeg må se at finde en anden måde at få min hjerne til at acceptere min smerte for det bliver sku nok ikke bedre.

Jeg har dog fundet inspiration hos Hanne og jeg har igen lysten til at sy med nogle af mine gamle broderier igen.

Fik mere inspiration da jeg fik en mail fra Marie-Louise i sidste uge, så det kom der lige lidt flere punge ud af, så det hele passer sammen med at min kære mor har lokket mig med på et lille kunstmarked om et par uger. Det kan være det er det der skal til.

16 kommentarer:

 1. Sikke da noget m-ø-g(!!!) Når man ikke ved, hvad der er galt, er det jo også svært at gøre noget ved det! ÆV-ÆV!!

  Men - godt at se, du har shoppet igennem (lækre ting), og at du har fået lyst til at sy igen!

  Jeg har lagt {endnu} et svar til dig på min blog ang. sommermarked. :-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget bib bib....
   Så må man jo finde på noget og shoppe virkede som en god ide.
   Jeg kigger forbi med det samme.
   Kh Pia

   Slet
 2. SKRAMMEL!!! Det er så træls når man ikke kan få svar - øv da osse :(

  Selv bøvler jeg desværre også allerede med smerter i flere led, her i blandt også hoften og har været til flere undersøgelser og skal til flere - men indtil nu får jeg bare det svar at det NOK!?! er min hypermobilitet der giver smerter og det kan der så ikke gøres noget ved, endnu er det ikke så slemt at det går ud over jobevne og den slags men hold op det er træls med daglige smerter og ikke at kunne få et ordenligt svar, så forstår FULDT UD din frustration ;) men lækre ting du har fået købt dig - her er det syning og det andet krea der får mig til at glemme smerterne (jeg sidder forresten altid på en af de der store fitnessbolde når jeg syer, det letter smerterne i hoften, i hvert fald for mig ;)

  Smil  SvarSlet
  Svar
  1. Ååååh ja Karina, det er sku surt, men jeg må se at vende mig til det ellers bliver jeg skør må bare lige finde ud af hvordan?
   Må jeg spørge hvor høj du er? og hvad str. din bold er? for det er måske et godt sted at starte:O))
   Kh Pia

   Slet
 3. Øv Pia - Håber en løsning snart er på vej til dig:-) Og hvor har du ellers forsøgt mange smutveje væk fra frustrationen. Ærgerligt de ikke virker....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser desværre ikke sådan ud, så efter at have sovet på det, har jeg 3 muligheder:
   1. En tur til en kiropraktor (glæder jeg mig ikke til)
   2. En tur til " vores kloge mand" i Køge
   3. En iris "læsning" ha ha.....
   Og tilsidst finde ud af hvordan jeg "bare" acceptere at det skal gøre ondt og leve med det, måske en gang imellem prøve shoppe metoden det kan jo være at den pludselig virker!0))

   Slet
 4. Kæreste Pia. Øv, hvor er det megatræls for dig med de smerter og uvisheden! Vi må lave noget hyggelig snart. Knus Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. ;)) det er sku noget lort, men jeg tror at krea vil hjælpe på det. Hvis du kan finde nogle dage kan du bare maile dem til mig, så må vi finde en dag det ville være hyggeligt.
   Knus pia

   Slet
 5. Ked af der er andre end mig som også får sådan et svar. Lever med Kroniske smerter, hypermobilitet og fibromyalgi. Så når de ikke ved hvad de ellers skal sige til deres undersøgelser så er det nok min fibromyalgi som spøger hi hi har nu været på den i 9 år. Men har stadig ikke mistet min kreativitet og gode humør. Så tror du nok skal finde noget der tager tankerne væk for en stund. Bare husk du er ikke alene med smerter, vi er mange. Så positive tanker fra mig til dig :-) skal selv ud at se hvad der sker på sommermarkedet som Lisbet skriver om :-)
  Mange kærlige hilsner Lisbeth

  SvarSlet
 6. 9 år så tror jeg nok at min tålmodighed er borte, dejligt at høre du stadig holder ud lad endelig være med at give op.
  Jeg har bestemt mig for at kreativitet, kærlighed og vandgymastik skal redde mig fra at blive vanvittig.
  Kh Pia

  SvarSlet
 7. Det er da noget værre møj Pia. Sidder smerterne "kun" i hofterne eller er det alle led som er påvirket?

  Jeg er også med på en kreadag. Tror ikke jeg har så meget den kommende tid, nu er forårs og førsommerferie ræset snart slut :-) dejligt at jeg kunne inspirere. Knus M

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt noget lo... de sidder i hoften, men går til tider ned af benet og i knæet, men jeg har nu bestemt mig for at jeg må prøve at leve med det jeg skal "bare" lige ha min hjerne med på den:O))
   Det ville være super hyggeligt med en krea dag, har haft super travlt i de sidste uger og det stilner lige så stille af nu.
   Kommende krea kram

   Slet
 8. Hvor må det være frustrerende for dig. Jeg har hørt at nogle bruger mindfullnes meditation til at 'håndtere' smerter, alternativt, men måske værd at prøve :-) fortsat god weekend Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. VILDT meget, jeg er i fuld gang med det alternative, er begyndt med noget der hedder "Rolfing"
   det lyder lidt frækt ha ha, men nej ikke det mindste så er det en slags massage hvor du selv skal strække dig mod den vej man bliver massageret, ved ikke om det giver nogle mening?
   Som sagt så kaster jeg mig nu ud i alt hvad jeg kan finde og prøver at starte på yoga igen efter sommerferien samt noget vandgymnastik og må se at finde mere tid til at meditere, jeg må på nette for at lede efter nogle af dine øvelser.
   Mange tak Mette:O)) god weekend knus Pia

   Slet
 9. Øv, det er ikke godt med smerter uden forklaring. Dine dejlige punge inspirerer, og det trænger jeg virkelig til.......

  SvarSlet
  Svar
  1. Niks det er helt rigtigt, men jeg må prøve og se på det positive (skal godt nok lige finde:O))
   Tak det glæder mig, kender godt det der med at man står i stampe med det kreative, så er det rart at få inspiration:O))

   Slet