tirsdag den 5. februar 2013

Sengetæppe og rester....

Jeg VIL ha et nyt sengetæppe, men den lille pengepung er ikke lige til det, derfor går det nu udover min symaskine og alle mine rester af Liberty stoffer.

160 stk. skal jeg bruge og jeg er i fuld gang. Nu klasker jeg 2 fluer med et smæk sparer penge og rydder op i noget af alt mit stof.

18 kommentarer:

 1. Du er da helt vild i varmen! Dejligt Søs!

  Jeg har strikker reste-sokker til Rasmus. Hvis han hader dem, kan de måske bruges som futter i sommerhuset. Varme er de i hvert fald!

  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke helt hvad der sker, men nu skal der syes og strikkes.
   Glæder mig til vi ses på lørdag.
   Knus

   Slet
 2. Sikke en god ide. Du får da det mest fantastiske sengetæppe ud af alle de smukke stykker Liberty. Jeg glæder mig til at se det færdig. Rigtig god fornøjelse med syningen...

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, jeg kan se at jeg ikke er den eneste der har kastede mig over rester. Jeg kan næsten heller ikke vente til det er færdigt, men der går nok lige lidt tid:0)

   Slet
 3. Jeg er sikker på du kan lave et rigtig flot sengetæppe selv.

  SvarSlet
 4. Nej, det bliver flot, Pia. Og et stort arbejde, ikk'? Men vinteren fortsætter jo i det uendelige, så det er jo lige til at sidde indenfor og nørkle :-)
  Jeg kommer ikke hjem til Rikke imorgen. Jeg ville egentlig gerne, men der sker for mange andre ting. Jeg er begyndt i Fitness World sammen med Nanna, og hun er helt vild i varmen, og melder os på hold, så idag var det Zumba. Det samme på fredag og Slowyoga på søndag. Kl.10!!! Helt vildt. Så i morgen er det hviledag :-))
  Håber I får nørklet og hygget:-)
  Knus til dig....
  Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. ;)) lige nu har jeg jo desværre mere end nok tid, så det er bare med at komme i gang. Jeg kan godt se at jeg må melde mig ind i Fitness World for at få lov til at se dig ha ha vi må snart finde på noget;))
   Stort knus til både dig og Ole

   Slet
 5. Svar
  1. Tak, jeg føler mig nu også meget sikker, nu skal det "bare" syes sammen.

   Slet
 6. Hvor har du mange fine stoffer!!! Jeg er MEGA misundelig og jeg er helt sikker på at dit sengetæppe bliver endnu mere misundelsesværdigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er det rester, er ikke god til at smide ting ud så alt bliver glemt. Nu må jeg se om jeg tør at vise det frem:))

   Slet
 7. Pretty! You just HAVE to love Liberty fabrics! :)

  SvarSlet
 8. Sådan , bare i gang med dig ;o)
  Det bliver da super flot og du får et sengetæppe, der er meget smukke og mere unikt end dem du kan købe. Glæder mig til at se det endelig resultat og følger dig tæt.
  God fornøjelse
  knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er i gang, går fint fremad:)
   Du har helt ret med sengetæppet det bliver helt mit eget, hvis jeg ellers kan løsrive mig herfra Blogland.
   Knus Pia

   Slet
 9. Det kan ikke undgå at blive smukt..

  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker jeg glæder mig også til at se det færdigt;O)
   Kh pia

   Slet