tirsdag den 19. februar 2013

Symaskine hjælpe søges......

HJÆLP min symaskine er gået helt agurk, når jeg syr lige sting "stopper" den på stedet og syr videre så der kommer de her små knuder på bagsiden. Den gør det kun når jeg syr i 2 lag og kører over andre syninger.

Det samme gælder når jeg zigger, så laver den klumper. Det er som om at transportøren ikke skubber den bagud. Er der nogle der kender til det her med en Bernina (LORTE maskine) (Jep, jeg er skide sur lige nu)

8 kommentarer:

 1. Åh, hvor irriterende. Min Bernina kan godt finde på noget lignende hvis den trænger til at blive støvet af indeni. Det står der en god vejledning til i den medfølgende instruktionsbog. Har du prøvet det? Det plejer at gøre underværker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep meget, jeg har pusset, nusset, klappede kage, givet olie og kys og ingenting hjælper. Den skal nok en lille tur til symaskinelægen og se hvad han kan gøre.
   Knus pia

   Slet
 2. Jeg tror nok, at min svigerfar bruger støvsugeren. Det gør også underværker.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har lige fået ny støvsuger og den suger sku nok det hele ud hvis jeg prøver det. Næ jeg låner nok bare mors:0)
   Knus

   Slet
 3. Hvor skide irriterende !!!
  Har ingen gode råd, du ikke allerede kender og at få den til et lille tjek koster jo det helt vilde. Håber du finder en løsning ... en løs lille skrue eller en nullermand på det forkerte sted.
  held og lykke til
  kh. Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega meget og der ligger bare sengetæppe, kjole, puder og meget andet.
   Nu skal jeg lige skrive et par ansøgninger også prøver jeg igen, så hvis du ved 5-tiden ser en mørk underlig plet oppe i det blå, søg beskyttelse :O))

   Slet
 4. Står over og undertransportør som de skal? Hvis det ikke er det, og heller ikke fordi maskinen skal renses, så er det nok kun en tur til symaskine doktoren der kan hjælpe - det er øv!! Men til gengæld syr den sikkert som en drøm når den kommer retur ;-)

  SvarSlet
 5. Heldigvis er den i gang igen, nu skal den bare holde pauser for ikke at brænde sammen:O)

  SvarSlet