mandag den 1. april 2013

Hvor blev den af? Påsken..

Har været i sommerhuset hele påsken, kun med hund, mand og de 2 dejlige unger på skift. Påskeæg skulle de jo ha, men UPS havde ikke noget at pakke dem ind i, så det blev til tapet, tape og clipsemaskinen. Håber I alle har haft en god påske.

4 kommentarer:

 1. God ide. De er da fine de æg :-)
  Jeg har haft en dejlig påske - øv at den er slut nu, men ah, hvor dejligt at det er så skønt vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må bruge det man har lige ved hånden:O)
   Det er dejligt med et par fri dage med lidt sol og næsten forår.

   Slet
 2. Dejligt at I kunne nyde et par dage i sommerhuset. Ole og jeg var deroppe i sidste weekend. Vi tog faktisk først hjem tirsdag formiddag. Nu havde vi jo varmet huset op:-) Vi skulle have mange gæster til påskemiddag om fredagen, hvor det jo som bekendt nærmest var snestorm på visse tidspunkter af dagen, så vi valgte at blive hjemme i byen. Den pulled pork kom i ovnen istedet for på Weberen, og det blev helt fint. Og så har jeg gjort altanen forårsklar med puder og blomster. Håber snart vi slipper for nattefrosten, så jeg slipper for at flytte blomster ind i stuen hver aften:-)
  Hvordan gik det med den jobsamtale du var til, Pia?
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 3. Ha ha ... det er jo præcist det, der er så godt ved sommerhus og det lidt mere primitive liv.- Det må blive så godt, som det nu bedst kan. OG godt det blev det jo, så bestemt ;o)
  Jo, tak påsken har været herlig og fyldt med glade gæster, her i det svenske.
  Kh. Hanne

  SvarSlet