onsdag den 24. april 2013

Tante Grå, det er mig.

Som sagt skal jeg til konfirmation på fredag (der er langt tid til fredag:O) og skal starte på nyt arbejde på onsdag og har, som alle andre kvinder ikke noget tøj at tage på. Jeg er desværre ikke en kjole-pige, men tilbringer det meste at mit liv i et par jeans og en grå cardigan og her er det magiske ord: GRÅ

Jakker, sko, cardigan ( 7 stk.) og sågar undertøj, det skal jeg skåne jer for, er gråt. Jeg ved dog ikke hvorfor jeg ikke har nogle grå bukser, det må der rådes bod på.

Hvorfor ender det altid i gråt? Sidder du også fast i noget bestemt og har svært ved at prøve noget nyt? Jeg vil så gerne går i kjole, men syntes at alt er stort og løst, det skal gerne sidde lidt tæt, en skjortekjole er fantastisk, men ikke til at opdrive.

Og jep, en grå poncho har man også og inden under kan man lige se et ærme af en skindjakke og hvad farve er den mon så???????? GRÅ For fanden, Pia nu må det stoppe, altså efter jeg i morgen har købt den grå skjorte jeg lige så i dag og ikke kan leve uden. Er der mon noget der hedder farve-dæmoner og hvor kan man få dem drevet ud?

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker også gråt tøj - og har også flere grå kjoler. Man kan jo pifte det grå op med et mere farvestrålende tørklæde og så stadig føle sig tilpas i det grå.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. jeg føler mig dejlig tryk i det grå, men syntes også at det er ved at være lidt kedeligt at jeg ikke kan finde på noget andet.
  Under alle omstændigheder er grå kommet for at blive i min garderobe!0)
  Kh pia

  SvarSlet
 3. ha, ha ha ...
  Det kender jeg godt.
  Jeg elsker farver, gerne mange farver, men nå det kommer til mit klædeskab, så kan jeg finde samme skala som du finde frem + alt det sorte.
  Farvedæmoner ??? - det kan da godt være de findes. Det vil jeg lige tænke lidt over, men jeg pakker min taske til Pinseferien ... med masser af sort og gråt tøj ;o))
  Kh. Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sku lidt trist syntes jeg og har derfor bestemt at der skal lidt gult og den nye fede blå ind og hygge om alt det grå ( som er min sorte).
   Jeg håber I får en fantastisk hyggelig tur og jeg er sikker på at i ikke løber tør for hygge mad med alt hvad du har haft gang i.
   Kh. Pia

   Slet
 4. jamen gråt er da også flot!! og ikke så hårdt som sort. Jeg gik i mange år næsten kun i jeans og sort?!? indtil en veninde tog en uddannelse indenfor farve og stil. Så fik jeg mit eget farvekort hvilket viste at jeg er til de varme farver, så det prøver jeg nu flittigt at blande ind :-)
  Kh Nola

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nola
   Jeg elsker grå og den vil altid være min "sort", jeg mangler bare lidt farver sammen med den.
   Og du har ret med de der farvekort, det hjælper med at finde ens farver.
   Kh Pia

   Slet