fredag den 3. maj 2013

Det beste fra i dag og så er den ikke engang slut endnu.

Har cyklede lidt på arbejdet og hele vejen hjem, jep 21 km. Det er jeg sku' ganske stolt af, det kommer jeg helt sikkert til at gøre igen, så kan det være at jeg kan være i min bikini igen:O))

Mange km'ter på Roskilde vejen er ikke spændende,det blev det da jeg lige hoppede af og gik en lille tur på værndamsvej (UPS, der er markede i morgen lørdag) ende i Madam My, fandt først en (ikke grå) hvid og blå skjorte, skulle betale for da den søde, men snu dame sagde vi har den også med neon dutter.......

Den måtte jeg lige ha med for den nette sum af 400,- i alt. Det har været en god dag og så er den ikke slut endnu, meeeeeen det værer ikke længe har været oppe siden kl. 05.00 så godnat fra mig.

7 kommentarer:

 1. Tillykke Pia med dit job. Hvorhenne - udover halvvejs til Roskilde??? Glæder mig til at høre mere. Kan forstå vi skal være hos dig!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker søde. Min røv føles som Roskilde om et par uger:O)) (har lige cyklet hjem igen, smiler stort) men nej, det er "bare" Glostrup.
   Jep, her hos mig så kan jeg falde om lige bagefter:O)) Pjat, jeg glæder mig vildt til at se jer 2 tøser igen.
   Kæmpe knus

   Slet
 2. Nøj hvor er de skjorter fine!!! Hvad er det for et mærke :-) kan godt forstå du måtte eje dem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej altså, det er lige før det er sådan en jeg ikke kan leve uden.....skulle ellers ikke shoppe ret meget mere i denne måned (og jo det er kun den 6.....hmmmm)

   Slet
  2. Jep, jeg knus elsker dem allerrede og til den pris går det sku nok:O))
   De er fra Vero Moda, Madam My og til 200,- I Like:O))

   Slet
 3. Mega lækre sager, du fik erhvervet dig. Og sejt at du cyklede så langt og du gjorde det med stil, kan jeg se:-) Knus Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. ;O)jeg har skyklapper på nu når jeg cykler hjem, det andet bliver for dyrt... Og jo tak, man prøver vel at se lidt lækker ud selv når man cykler. Knus Pia

   Slet