tirsdag den 28. maj 2013

Om afhængighed og at falde i...

I dag er en af de der dage man meget gerne vil være foruden...... I de sidste 5-6 år har jeg haft problemer med mine hofter (niks, det er ikke fordi de gynger for meget:O) og det sidste 1½ år har jeg været fast gæst på det mest fantastiske hospital Frederiksberg uden at de dog kan finde ud af hvorfor det gør ondt. Til tider påvirker det mit for meste gode humør og jeg kommer til at kaste mig over A Lakrids og det skete i dag.

For i morgen skal jeg ind og ha en MR for mistanken ligger nu på hoftedysplasi. På den ene side tænker jeg det skal det bare være for så har jeg noget at forholde mig til og jeg kan finde ud af hvad jeg så kan gøre, på den anden side er det NEJ det er det bare ikke for så er det noget med operation og det er jeg ikke så godt til heller.......Så nu har jeg søgt tilflugt i chokolade, the og nogle bøger og prøver at glemme dagen i morgen og dagene derefter hvor jeg skal vente på svar.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. (Min Google-account har været i udu!)

   Nå men Søs, jeg forstår, at du har chokolakrids-behov. Omvendt så er muligheden der nu for faktisk at få en afklaring, ikke? Jeg krydser fingre for, at de finder noget, der kan klares med en enkelt blå pille og så er det på plads!

   Knus og PS: De har sådan nogle poser chokolakrids med hvid pap udenom i Netto. De er fandme også gode, når det nu skal være!

   Slet
  2. Kender det godt:O)
   Kunne sku godt bruge en blå pille lige nu sammen med chokolade, lakrids og min the. Og ja jeg ved godt det der med afklaring mm, men det er min hjerne ligeglad med lige nu, den lytter ikke til hverken mig eller fornuft.
   Og hvad ang. A'erne er det KUN i aften jeg falder i for nu gik det sku lige så godt:O))
   Kæmpe knus til dig søster.

   Slet
 2. Knus fra mig. Håber du får det rigtige svar ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, hvad er det rigtige svar så? Jeg ved det ikke helt, bare jeg får et svar. Knus

   Slet
 3. ØV! - og så alligevel kan jeg godt forstå, du egentlig gerne vil ha' klar besked, så der er noget at forholde sig til!
  Sender dig PØJ-PØJ herfra!!!

  M.h.t. A-chokoladen, så har jeg så sent som for 1 time siden sagt "BYE BYE Johan Bülow... til dig og og din dyre lakrids-chokolade!"

  Har du smagt den nye Marabou med saltlakrids??? Nø-øøøøøøøøj siger jeg bare! Jeg spiser ikke MEGET chokolade, men dén kunne jeg {desværre} godt blive forfalden til! Og så er den MEGET billigere end JB's A-dåser. Prøv den! (Købte den i Netto.)

  Sender dig gode tanker m.h.t. i morgen!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååååh den chokolade jeg kan nu også godt li den med daim, har ikke prøvet den med lakrids, skal helst ikke falde for meget i, meeeen det lyder godt og en hel del billigere;0))
   Tak for de gode tanker, dem vil jeg ha i baghoved til d. 17 hvor jeg får svar.
   Knus

   Slet
 4. Sender de bedste tanker til dig og dine hofter - godt du får afklaring, men kan godt forstå at du er nervøs....

  SvarSlet
  Svar
  1. ;0)) takker, det er lidt som at vælge mellem pest og fårssyge hvad vil man helst ha?
   Nu vil jeg fordybe mig i haven, krea og gode venner og vente til der kommer svar.
   Knus

   Slet
 5. ...knus og tanker herfra, Mette

  SvarSlet