tirsdag den 4. juni 2013

Advarsel: Blomster blomster

Her i weekenden var vi i sommerhuset hele lørdagen, blev brugt med Rø... i vejret og klør fem i jorden.

Her er min nye fingerbøl, fik den af min søde mor i bryllupsgave her d. 25 og vupti der var lige plads mellem skvalderkålen og skvalderkålen.....

Fine lijlekonvaler og den bedste ven.....

Lupiner og storkenæb er 2 af de blomster jeg elsker, jeg har ikke en prydhave det skal være ren hygge.


Akeleje put den i jorden og den er over det hele, sådan skal det være hos mig. (Desværre har rod det med at gro lige så meget inden for i huset:O)

Den er da bare fin.

Lidt Liljekonvaler kom med hjem til min nye vase, den er i fint sølv Øøøøh har den været nu er det slidt af en del steder, men for mig betyder det bare at en skøn dame har været vild med den. Se lige den lille fine glas vase der sidder inden i.

Ja det er ikke så meget tid jeg har til at være kreativ i, efter jeg er begyndt at arbejde (savner det vildt), men har fået syet en fart stribe på ryggen af en skjortebluse, der ellers var gået i sømmen.

12 kommentarer:

 1. Dejlige blomster i én stor, frodig pærevælling lyder det til ... Lige MIN form for "gardening" ... I LIKE! :-)

  Du har været heldig at finde en gammel sølvvase med glasindsats. Sølvvaserne ser man ind imellem på loppemarked og i genbrugsbutikker, men de er sjældent med glas, da de er gået til i årenes løb.
  Jeg synes de er smukkets MED patina ... præcis som du beskriver din!

  *SMIL* og god aften herfra ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps for 2,5 blandet have det er lige noget for mig, jeg kommer tit til at købe en eller anden plante, fordi den er fin og vupti op i haven med den;0)
   Lidt af et fund til 24,50 så var jeg glad, jeg lopper shopper ikke så meget som jeg har skal VIRKELIG være vild med det og det skal gerne kunne bruges til noget, ikke kun til pynt.
   Og en god sommer ( tænk at man kan sige det nu;0) aften til dig.

   Slet
 2. Nej hvor er det nogle skønne fotos! Jeg har i øvrigt anlagt et helt nyt bed med de frø du sendte til mig sidste år. Det spirrer i vildskab, så jeg håber det bliver fyldt med smukke blomster lige om lidt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker;)) jeg håber at de blomster og giver det lige så meget glæde og ro, som de giver mig.
   Jeg kan ikke helt huske hvilke frø jeg sendte dig, så du må smide et billede på når de blomster.
   Knus

   Slet
 3. HVor er du flittig i den have ;o)
  Kender godt det med de skide skvalderkål grrr... efter mange år, er jeg gået over til midler, der udsletter dem på den grove måde. Ved godt det er politisk fuldstændig uacceptabelt, men mit liv er for kort til at ligge med r.. i vejret, hele sommeren.
  Smukke blomster og dejlig stemning ;o)
  Håber du finder lidt tid til dig selv og kreativiteten.
  Kh. Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved sku ikke lige hvornår det er sket, men syntes at det er hyggeligt og jeg elsker at sidde derude om morgenen, når alle de andre sover.
   Jeg fjerner det jeg gider resten får lov til at blive.
   Tager mig lidt tid hist og her til det kreative, men savner lidt inspiration, der er ikke meget at hente til og fra arbejdet;O))
   Kh Pia

   Slet
 4. Åh hvor er du heldig at være sommerhus ejer, det håber jeg også engang at komme i besiddelse af - bare et lille bitte et, der kan være en lille oase hvor man kan slappe af og lade op :-) skønne billeder du har taget

  SvarSlet
  Svar
  1. ;0)) ja jeg må tilstå at det er det bedste vi har brugt bankens penge på, jeg ved ikke noget bedre end at komme derop og slappe helt af ligge med rø.. I vejret og bare nyde livet.
   Der er et par stykker til salg, hvis du skulle være interesseret........

   Slet
 5. Skønne billeder og fed fartstribe!

  SvarSlet
  Svar
  1. ;O)Det er så skønt når alt springer ud og går fra grønt til kulørt, så længe at farverne bliver i haven og ikke hopper ind i min garderobe.
   Da er det gråt der er mine fartstribe.

   Slet
 6. Dejlig have - lige efter mit hoved :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ;O)) Takker, der er ikke noget bedre ind en tur i sommerhuset, åbne lågen og mærken lukke sig omkring en.

   Slet