torsdag den 18. juli 2013

Første ferieuge, så en uge på arbejde og så

Er der ferie igen i morgen. Første uge gik i sommerhuset, en tur på betonkursus (billeder kommer...) og et lille besøg hos Lisbet hvor jeg fik en MASSE rababer med hjem

Og Choko mynte og Jordbær mynte jeg drikker nu myntete så jeg snart tisser grønt, men uhhh hvor det smager godt på sådan en varm sommerdag.

Jeg har lagt hyggekrog med gamle dæksler (skulle lige hilse og sige at de er tunge) nu må jeg lige finde tiden til at sidde dernede og hygge.

Manden og sønnen er godt i gang med at male sommerhytten, jeg holder pause og finder på ideer...

Som et godt sted til BOB, vores meget gode ven som vi spiller super meget på og som vi plejer at flytte vildt rundt med, men nu har BOB sin egen plads.

Denne sommer står på genbrug, min hyggekrog, møbler af paller og min gode gamle kurv der godt nok mangler bunden, men bare vent og se hvad den bliver til. God sommer til jer alle.

7 kommentarer:

 1. Ihhhh Pia, hvor ser det altså bare hyggeligt ud - hvem der bare havde et sommerhus!!!!! :-) det ser fantastisk ud med den hyggekrog med dæksler - virkelig god ide :-) og hende damen du har besøgt ser da også MEGET sprudlende og inspirerende ud (ihvertfald hendes blog ;-) fortsat dejlig ferie til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været den mest fantastiske uge, det har været så dejligt og ja når man må sidder i en lejlighed er det skønt med et sommerhus hvor man kan prøve en masse af:O))
   Er du vimmer de er tunge de der dæksler og nu ligger de der, hvis du en dag kommer forbi Skoven, Kulhuse må du endelig kigge forbi til en kop tår et eller andet....
   Lisbet er en skøn kvinde med et MEGET stort rabarberbed, en dejlig lille hund og en farverig blog. Tak nu kalder Vester havet, sommerhus og hunden passer min mor (hvem ved hvad der så er sket deroppe;O) en veninde er på storbyferie i lejligheden så det kan kun blive en dejlig ferie.
   Knus

   Slet
 2. Sikke en forvandling I har gang i med den hvide maling - I kan da se hvor i når til :) det kan kun blive fedt med det helt lyse ;)

  Glæder mig til at se det hele færdigt :)

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa der sker virkelig noget, det har lyst godt op inde i stuen.
   Desværre løb manden tør for maling i går, så vi mangler lidt, men bare vent så skal du bare se.
   God ferie hvis den står for døren:O))

   Slet
 3. Det lyder som om du har det rigtig dejligt i sommerlivet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en fantastisk sommer, Danmark er nu dejlig;0))

   Slet
 4. Herlige sommerbilleder ... Du/I får da noget fra hånden i sommerhytten! Må være dejligt med sådan et sted! :-)

  *SMIL* fra Lisbet
  - med det store rabarberbed! :-)

  SvarSlet