søndag den 8. september 2013

Collage kursus

Manden i røret fik jeg med hjem fra mit collage kursus hos 2 skønne damer Christine og Pernille.

Han hænger nu på vores næsten færdige badeværelse.

Den anden collage blev til B fore brain.

En af de andres collager, en moster fra familie mafiaen (mener det kærligt) de var datter, mor, moster x2 og en mormor af sted, så hyggeligt.

Igen en collage fra Familie Mafiaen, den er bare så fin med alle de små detaljer.

Jeg havde pakket så meget at Lars (min kære mand) var bange for at jeg ikke kom tilbage. Jeg har lært en STOR ting at give slip (dog er jeg ikke helt så god til det, men det kan vel læres) Jeg har svært ved at koncentrere mig når der sker en masse omkring mig, så jeg glæder mig til at kunne sætte mig ned og lege har allerede en del tanker om collager i hoved. Så Marie-Louise og Mette I kan godt glæde jer.

7 kommentarer:

 1. Det kan jeg også love dig for at jeg gør Pia :-)

  SvarSlet
 2. Fine sager du og de andre har fået lavet iøvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var en god tur, nu glæder jeg mig bare til at få tid til at lege lidt for det har jeg ikke haft siden.

   Slet
 3. Hvor har du lavet nogle skønne collager ;o)
  Jeg er vild med stilen, den er bare så cool og loppisagtig. Jeg har slet ikke været opmærksom på at kigge efter den slags skatte. Det må jeg have gjort noget ved ;o)
  - meget inspirerende.
  Kh Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. ;O)Tak åh jo da de gamle vendespil,børnebøger (har købt en del børnebøger hos vores "ven" Erik) matador mm. de er for skønne med deres gamle tegninger.
   Dejligt at kunne give lidt inspiration tilbage.
   Kh Pia

   Slet
 4. Jeg tænkte nok at det var dig som havde lavet den mega flotte collage som Christine viste på Facebook, og ikke bare en har du lavet men hele to lækre sager. Det skulle du gøre mere i Pia, jeg vil gerne købe nogle af dig. Er vild med din stil og dine farvesammensætninger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej kom lige til at tænke på - hvis du skulle have lyst til at sælge disse to så mangler jeg lige præcis noget i den stil til en gave jeg skal bruge her i weekenden ;-) skriv til mig hvis du vil sælge dem - kh Mette

   Slet