mandag den 21. april 2014

For en i hele hulen da.........

Og mange flere bandeord jeg ikke vil skrive højt, men min kære mand sidder her ved siden af og får helt røde øre.

Her er grunden!! jeg har set de fineste "genbrugs" skjorter hos Karenmarie og Mette syntes de er vildt fede med det der plejer at være forstykke, bruger man som ryg med knapper og det hele. Mit STORE problem er at jeg ikke har et godt skjorte mønstre. (flere bandeord;O)

Her ser I Karenmaries (hvis du ser det, Karenmarie håber jeg det er i orden at jeg lige har lånt dit billede;O) Jeg er vild med den lille neon kant og den del gik sgu meget, syntes jeg selv, men på mit mønstre er der indsnit på og her er det helt galt.

Her er Mettes (og igen, Mette hvis du også skulle kigge forbi, håber jeg at det er i orden, jeg har lånt dit billede, for jeg er sgu lidt vild med den ryg) Mette den heldige banan, har den fordel at hun har sit helt eget mønstre, ååååååh det ville jeg så gerne have, men har bare ikke kongens mønt lige nu, ØV.

Heldigvis er jeg meget god til at sy thehætter (hvis jeg selv skal sige det;O)) nu skal den bare have et nyt og kærligt hjem.


4 kommentarer:

 1. Nu spørger jeg måske dumt, men kan du ikke tage et skjortemønster fra et eller andet symagasin? Eller skal det være et eller andet særligt? De er bare vildt fine de skjorter!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen dumme spørgsmål her kun svar;0))
   Jeg prøvede bare med et mønstre, jeg havde herhjemme og så håbede jeg bare at det ville blive pænt, men nej det gik sgu ikke.
   Så jeg må jo finde et nyt, for jeg har desværre ikke penge til at få lavet mit eget.
   Jeg syntes også de er så fine og kan godt lide tanken om at de ellers bare ville smidt ud, men nu bliver godt brugt:0))

   Slet
 2. Øv altså. Personligt er jeg ikke sååå god til skjorter, synes de bliver for stramme. Fin fin tehætte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var osse hvad jeg mener ØV med øv på, men op på hesten igen, jeg vil have en, for jeg er modsat dig VILD med skjorter.
   + de her tehætter klæder mig ikke så godt ha ha

   Slet