mandag den 2. juni 2014

Vil du med på porcelæns kursus hos Finnsdottir?

D.20 og 22 juni holder Thora/Finsdottir porcelænskursus, vil du med? Du kan lave alt fra de skønne vaser, krukker,skåle, lysestager, kun din fantasi sætter grænser.
Det er over 2 dage, da du både skal nå og støbe, brænde, putte glasur på også skal de brændes igen også kan du få din vase med hjem (efter et par dage, måske uger, alt efter hvor travlt Thora har) og jeg kan godt love at det er ikke nemt at vente på alle de smukke ting, man har lavet. Jeg har givet min kære søde lille mor et kursus i fødselsdagsgave og vi mangler bare lige et par stykker mere til at lave et hyggeligt hold. Så skriv her eller send mig en mail på piareuter@hotmail.com og lad os lege sammen. Dette er ikke et sponseret indlæg, men et indlæg så I andre også kan komme med og få en fantastisk weekend.

8 kommentarer:

 1. Uh det lyder ellers spændenden men kan desværre ikke den weekend.
  Hvor er det ellers henne? og hvad er prisen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fantastisk, har været afsted 2 gange og glæder mig som et bare til at komme afsted igen.
   Det er i Frederiksværk og det koster 1000 kr + matrialer, det plejer at være et par 100 kr.men hvis du laver smykker og skal have sølv smykkedele, bliver det lidt dyrere.

   Slet
 2. Årh! Det lyder bare virkelig fantastisk! Men jeg kan slet ikke i den weekend. :( Vil du give et varsel næste gang også? Jeg gad virkelig godt prøve det!

  SvarSlet
 3. Øv, det ville ha været hyggeligt, kan du ikke bare sige at du skal noget andet og måske mere spændende;0))
  Jo det skal jeg nok, hun holder også et her d. 13, men det er jo lige om lidt og der skal jeg til sommerfest.
  Men hvem ved måske næste gang, jeg skal nok gi lyd, hvis jeg høre mere om en anden gang;0))

  SvarSlet
 4. Fedt! Det gad jeg virkelig godt - kan man lave alt fra hendes sortiment? Denne gang er det dog med for kort varsel, men det lyder sjovt. Er der et sted, hvor man kan se, hvornår hun afholder kurser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et fantastisk kursus og Thora er super, det er de fleste at hendes forme man får lov til at bruge også kan man sætte dem sammen på kryds og tværs.
   For det meste skriver hun det på FB ellers sender hun mail ud til os der har været afsted før, hvis det hjælper lidt på det er det først fra kl. 14.00-20.00 fredag?

   Slet
 5. Øv bøv, har først set dit indlæg nu, jeg ville elske at komme på kursus (gerne i min sommerferie) men kan heller ikke den weekend. Håber I får et skønt kursus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige sendt dig en mail.
   Knus Pia

   Slet