tirsdag den 22. januar 2013

Soveværelse nu i gråt.

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er vild med grå og nu har jeg fået den med i soveværelset, nu mangler jeg bare et nyt sengetæppe?

Det kunne være dette her, syntes det er VILDT flot, men det koster næsten det samme som spidsen af en jetjager nemlig 16.000,- for spidsen altså ikke sengetæppet det koster lige omkring 1700,- men for Søren hvor er det flot. Sengetæppet er fra Ferm Living

Op kom en lille hylde til alt muligt nips og min smukke mor, den skal godt nok males, men skulle lige se hvordan det så ud.

Min talentfulde søn som da han var 2 år malede dette maleri med hans forbogstaver RR lidt stolt mor da jeg så det i vuggestuen for de her små 12 år siden. Desværre holdt hans talent kun den dag, min mand kalder det for held, men hvad ved han, han er jo kun en far;)) Pjat....

5 kommentarer:

 1. Det sengetæppe ville bestemt klæ´ jeres soveværelse - køb det! Knus Kristine

  SvarSlet
 2. Tak det syntes jeg også, men oven på julen, ville der ikke være råd til mad i februar og det vil manden ikke være med til. Jeg syntes han er kedelig :))
  Så jeg drømmer bare. Knus Pia

  SvarSlet
 3. tak for igår det var super hyggeligt at besøge dig og dit fine hjem.
  ... med dine sy evner, kan du så ikke selv sy det tæppe ??

  smil og hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, jeg har haft tanken siden vi snakkede i går den skal lige rumle lidt rundt oppe på første, så må vi se:)
   Kh Pia

   Slet
 4. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  --------------------------------
  Thanh Le - HomeDesignLove.Com
  http://www.homedesignlove.com

  SvarSlet