fredag den 25. januar 2013

Udfordringen taget op.

er der blevet syet små punge og pude, der skal syes af rester, få jeg må købe noget nyt. Opfordringen taget op Mette;))

En lille pude i mit kjole stof blev det også til.


15 kommentarer:

 1. Jamen sikke dejlige ting du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, der er godt gang i krea'en lige nu:))

   Slet
 2. Fine punge. Jeg har også planer om at sy nogen efter samme mønster. Dejligt at du får syet nogle ting. Det får jeg ikke rigtig taget mig sammen til.

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) En god ide er at stive den lidt af så der kommer lidt mere hold i den.
   Og kan du så komme i gang, den tager ikke mere end en halv time at sy, på den anden side få du klippe klisteret meget og det vil jeg gerne ha ha græsset er altid grønnere på den anden side.

   Slet
 3. Lækre sager, du har syet. Synes du skal kaste dig ud i at sy det flotte sengetæppe selv - det kan du snildt. Og skal vi så ikke snart ses til lidt kreahygge - det var så hyggeligt sidst!
  Knus Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det rumler vildt det der sengetæppe og lysten til at sy det er der, men syntes sku det er lidt stort.
   Og jeg er så klar til kraehygge, lad os finde en dag vi har en meget åben kalender dette forår. Kunne være vi lige skulle maile datoer rundt igen og se om vi ikke kunne finde en dag.
   Knus Pia

   Slet
 4. Altså hvis jeg kunne sy, ville jeg helt klart tage udfordringen op. Men af en eller anden grund, har jeg samlet så meget stof til mig, med tanke på, at få lært at sy. Det er bare aldrig rigtig blevet til noget. Så fine dine pennalhuse/ toilettasker er blevet (0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. Er helt vild med din teaktræs skuffe halløj på væggen... Skal vi bytte med en flise... Ha Ha (0;

   Slet
  2. Den kan du godt sy, den er så let der er en let DIY på stjernefroe.blogspot.com prøv og kig Du kan godt;))
   Og Ps det er det første jeg redder ved brænd, mand og børn bagefter:))
   Det er mit røverkøb, da jeg havde butik og handlede i Sverige fandt jeg den til (hold fast) 75dk. og glemte den da jeg kørte, fik ind 3 andre steder før jeg opdagede at jeg manglede noget og måtte køre 50 km tilbage, men det var det værd.
   Ang. din flise så vil jeg måske bytte den med min første fødte:))

   Slet
 5. Hej
  Sikke flotte ting du laver, er fuldstændig vild med den blomster opsats du har lavet af cykelslange....hvad gemmer der sig inde bag slangerne? Kunne nemlig rigtig godt tænke mig at lave sådan en selv ;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god ide, at lave sådan en aftale med sig selv, meenn... tror ikke helt at jeg selv vil kunne holde den ;o) Smukke ting du har lavet. Sjovt det med at man ikke synes, at man har noget særligt og så viser det sig, at når man kommer igang gemmer der sig masser af gode ting på stofhylden.
  1000 tak for din mail. Hvor var det sødt af dig at tage dig tid til at skrive til mig og give mig alle de gode adresser. Jeg skal helt bestemt afsted ;o)
  Lidt ærgerligt med den bro. Du er ellers meget velkommen med på en Loppistur rundt i Skåne.
  Kan lige se os med trailer, kaffekurv og hjemmebagt kringle og så bare ud i det blå...
  kh Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan nu heller ikke holde den 100% så mangler jeg lige en lynlås eller en tråd, men der skal ikke købes ind hvor jeg mangler alt.
   Nu har jeg jo desværre en fortid i Panduro Hobby hvor vi dengang fik god rabat, så der har været meget og er stadig en del tilbage, men når man har set på det i et par år er det ikke så spændende mere:)
   Velbekommen det er jo et par år siden jeg har været af sted, så jeg ved ikke om alle er der endnu.
   det ville være så hyggeligt med en loppistur og med kringle og kaffekurv har jeg aldrig haft tid til, så når foråret kommer tager jeg dig på ordet, jeg kan jo putte et par andre blog damer med hang til lopper i bilen, så kan vi jo dele broen, tage på loppis og måske lege lidt krea og så vende næsen mod Danmark når solen går ned....
   Kh Pia

   Slet
  2. Det lyder virkelig som en rigtig god ide og det vil jeg glæde mig stort til ;o)
   Har været i Erikshjælpen i dag ... det er jeg jo næsten hver uge efterhånden. Vil jo nødig gå glip af noget, men det kender du sikkert godt.
   Havde fået en ide til en stol og en skammel. Møblerne var der heldigvis endnu. Min ide var at male møblerne og polstre dem med gråt kortklippet lammeskind, set i IKEA til 300 kr pr stk. Vil du så ikke lige tro, at jeg fandt en lammeskindspels til 100, -kr. Jeg fandt også et fint lille sofabord med hylde (skal lige males sort) og et 2,5 m X 75 cm. kludetæppe til mit arbejdsværelse.
   Det har været en god dag på loppis .... meeen der er mere derude ;o)))

   Slet
  3. Sidder her og bliver helt misundelig, det lyder herligt med dit arbejdsværelse glæder mig til at se det.
   Der er desværre ikke så meget plads til hygge på mit "arbejdsværelse" det er også klædeskab, tv værelse og motions rum:))

   Slet
 7. Hej Mette
  Takker blomster opsatsen er fra min datters konfirmation (hun går meget op i genbrug)der var tynde plastikrør inden i for at stive dem af.
  Husk at kigge efter huller i slangen inden du putter vand i:))
  Kh Pia

  SvarSlet