mandag den 14. januar 2013

Velkommen uge 3

Jeg har endelig brudt kjolekoden, den har drillet mig vildt, men forleden dag var den der så nu skal der syes. Skal dog lige skrive 2 ansøgninger før jeg må gå i gang disciplin om jeg må be:0)

Sneen falder lige så stille (og det er skide koldt udenfor) og hunden har lagt billet ind på en gåtur efter kjolesyning.

Lille ny liberty kasse kom til her i weekend og bringer håb om en kreativ uge fyldt med syning, ansøgninger og glæde. Mit uge 3 forsæt er find glæde i de små ting.

6 kommentarer:

 1. Den glæder jeg mig til at se. Måske du kan give mig nogle fif, når jeg skal sy kjolen?
  Måske vi snart skal finde en kreadag?

  SvarSlet
 2. Jeg er i fulde gang så den skulle meget gerne blive færdig i denne uge. Endelig;))
  Ved ikke med fif, det kan jo være at du er mere kvik end mig Ha ha det vil jeg gerne. Du siger bare til indtil nu har vi et meget stille forår så jeg er klar.

  SvarSlet
 3. Det er godt kjolen er på plads, glæder mig til at se den.
  Hvor er det en fin lysestage, har jeg set den.
  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg syr og syr og glæder mig meeeeget til den er færdig.
  Og nej jeg tror ikke at du har set den, det er en Fakta ting.
  Knus

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at se mere til din kjolesyning. Jeg har aldrig gjort så meget i den stil, men jeg vil gerne. Dejlig med inspiration!

  SvarSlet
 6. Det gør jeg også, den har været lidt af en prøvelse. Jeg har altid syet til mine unger de er bare blevet så store at de ikke vil ha det mere også er der jo kun mig tilbage.
  Marie-Louise skal låne mønstret for at sy en, vi har også talt om en krea dag hvor vi måske skulle sy, der tror jeg helt klart at du er velkommen:0) Jeg har jo set at du er en kjole pige, det er faktisk fra dig jeg er blevet inspireret af:0)

  SvarSlet